Du hade rätt Julia. Innan jag glömmer bort om vad


WE NO SPEAK AMERICANO!

GOLDEN ARMS! den dagen skulptur av guld slickandes bort ostbågssmulor från sina fingrar i den stunden han nuddade sig själv. I samma sekund stannade hjärtat, blicken frös.
.
Och Kung Midas var död.
.
Och folket blev lika giriga som härskaren själv, då människans dröm är en rikedom större än livet självt - och vad är större än livet, om inte döden? En skatt och döden, förenat i ett. Är det där vi slutar? När vi har slagits för all rikedom, och allt guld i hela världen, lagt ner hela vårt liv i det enkla syftet att bli så rika vi bara kan. Törsten -
.
Den släcks inte. Den brinner kvar i vårt sinne. För vi vill alltid ha mer, och ser inget slut. Nej, det tar först slut den dagen då själva livet når sin ände.
.
När vi dragit vårt sista andetag.
.
.
Då blir vi kvar. Med en rikedom av sandkorn som vår enda rest

Bromma har en annalkande undergång på g

Jag borde börja skriva igen. Men det är bara barararabababambambambammbaabaaabammmmmm. Instrumentalt. Tystnad bland hoberna, jag var född att ha ludna fötter, vilket jag konstigt nog inte har. Skulle vara ganska coolt, då kanske man skulle ha fotschampoo? en helt ny dimension. Jag har också uppfunitt en magisk symbol, hör och häpna. En åttakant för att tillkalla andarna som sakta ska förstöra bromma, ni kommer dö sakta!


jag har blommor runt hörnet


Fina citat på skyltar i parker


HOlland vs. Sweden or Denmark written in english so everyone understands but not those who yesyes one kg flour.



SQUIRREL! I hate explaining jokes and somehow I lost it somewhere why do I write a text in english when I don't think in engelska, det är weird to switch språk like that. På grund av imorse.

Till en snäll och god vän. Ledsen för liverpool, här kommer lite tröst


Tuxpaint rules my world

Mina dalar är toppar med snö högst upp, jag flyger, aow!
Iara... Tux will xome after you

Gäster är snälla



Här har vi ett gästinlägg av inge mindre än Viking "da man" gamla namn är till för att användas

KÄRLEK!

Jag är så fylld av kärlek, får ryck och ba pang. musik är så fint. Dom har nog rätt, vi ska älska varandra. För det blir så fint då.

jag önskar att jag älskade alla. gör jag det?

RSS 2.0