klockan är snart slagen och jag är vaken weho jäs eller syra då jävla surkål


Det snurrar i min skalle

Fast på ett dåligt sätt tror jag behöver sova ja cykla och plocka äpplen mmmmmm
 
 
Knurrar och ordningen upphör mitt i är kaos

Det gäller att vara produktiv så du vet att jag inte finns

 

Det som politikerna aldrig nämner

Att bli blåst i örat av främlingar

Jag gjorde en diktanalys för att jag tyckte att det förtjänar väl alla


Censur

Inlägget har blivit censurerat då det är alldeles för ärligt

inga unika

hahahahahahahhahaha jag skrattar åt mig själv för inbillningen av ärlighet och långsiktigt tänkande är lika förgängligt som ett jazzsolo hur kul det än är att romantisera måste jag hitta en ny du som ska bli en av alla människor jag drömt om. Romantik javisst men jazztwist är bättre än dig nååååånåååååångång australien är värsta töntstället.

Vad spelar det för roll nu?

Nuet är det enda existerande, fast förflutet och framtid är sammanflätat

HÄR KOMMER JAG HÄR KOMMER JAG HÄR KOMMER JAG

KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
KAOSKAOKAOSKAOSKAOSKAOSKAOSKAOKAOSKAOSKAOSKAOSKAOSKAOKAOSKAOSKAOS
 
DET ÄR NU DET BÖRJAR! DET ÄR NU DET BÖRJAR!
 
Att göra det, en ville är mångtydigt påstående men insinuerar ett idiotiskt misstag. Vad ska du göra åt saken frågar jag dig? Vad har du att säga tilll ditt försvar? INGENTING FÖR JAG VET HUR ONT DET GÖR. Även om man inte vill att det, ska vara så. Punctuation makes all the difference. Det är dina handlingar som definierar vem du är sa hon. Spelar tankar och viljor ingen roll?
 
Bebissälar bryr sig nog inte så mycket. Den dagen då jag hänger med en vit liten säl i en bar då ska jag göra allt jag vill på en gång (VARFÖR VÄNTA TILLS DESS?)
 

Om jag var ett djur

Så skulle jag vara ett djur som kunde bli alla andra djur. Vad finns det för djur egentligen? Vad består de av? Är det inte asflippat att det finns stjärnor och universum och att tiden går framåt inte bakåt och att alla djur faktiskt kan leva och inte bara är ett mischmasch av skit och hu flippat är det inte att det finns internet? Hallå hur kommer det sig att jag kan klicka på en knapp och ni med och vips så har tiden stannat och min text som ni läser nu är framför er hur kommer det sig att den inte hamnar på väggen istället text överallt i taket i mina ögon i dina öron lalalalalalallalaalalala.
 
 
 
Alla har masker på sig hela tiden. Annars är det svårt att klara sig i det skådespel vi kallar sociala sammanhang. Typ som här på bloggen. Metamask. En mask i en mask
 

Så är det

JAAAAAAAAg har det bra. Ganska fett. Helt okej

RSS 2.0