Gråt framkallas då ens känslor blir för starka för att uttryckas i ord

Haha. Nu kommer alla koppla det här till mig, varför tror alla att bloggar handlar om en själv? Men faktiskt, det är ett fint citat, och jag är helt jättelycklig. Det är awesome

Jag inser att besökarna försvinner.

Sätt mig i ett träd där jag kan snickra på min kotte, och jag menar ingen snopp, utan hjärtat! Kan dom förklara hur min kropp tycks vara överbefolkad av röster, nej det kan dom inte för jag är så jävla lycklig! Vafan är grejen? Som ett månsken, sovande uggla, träffad av splitter, mitt i en mening. Kan man ha ett sånt cp-flyt som jag har? Nu kommer en tuxpaint

Titta, nu blev bloggen lite gullig och mysig helt plötsligt. Hur blev det så?

Resterna av vårt liv


emmmmmmma

emmmma simmmmms är nog den coolaste bruden som existerar nu

Vi är alright aldrig

Nu är det damp igen, välkomna tillbaka, julia har en fransman som är snygg tycker hon, en tjej som börjar på j vill pissa på killar och sen ha sex med dom och slutligen sparka dom. Hårt. Seriösa blogginlägg är så frultansvärda, och helt plötsligt ringer telefon och en tågstation brinner (vi ska inte störa, hon är ju med jooooooohan) (så vi hörs imorgon) och så hittar julia en snygg bild, men hon kan inte ta snygga bilder, man pallar inte, she's a bildtaker, "HIMMEL" gustav är smygnazist.... OCH HÄR KOMMER HON; HITLERS SYSTER, SUPERARIERN JULIA!!!!

Varsågod. "Hej jag heter Julia. Jag hejar på liverpool (JAG SKA runka/Gustav)


Jag heter Julia, pretty azum. När jag bloggar brukar inte skriva så mycket så jag brukar lägga upp bilder.

SNART TUXPAINT!!!

Gustav varsego.

pS- julia är inte alls nazist, för hon blir så ledsen då. Btw, nu ska jag skriva något jag faktiskt menar. Alla jävla nazister kan ta sig någonstans riktigt jävla hårt, nog för ytttrandefrihet, men att förtrycka människor för hur dom ser ut kan jag inte ta. Det finns få saker jag så gärna skulle vilja som att kasta ägg på er om ni någonsin försökte demonstrera i sveriges namn. ds.

I i Italien IiIiIiI

Scharlakan är röd som katter ibland. Mest olja i världen en kooo ett äpple, om man försöker få mest olja i världen och gräver för djupt sprutar det upp i ansiktet. "det är fint med små skrapsår på benen" säg det till barnen på sydöstkusten! Dom går aldrig utan träskor eller mobil, bara så ni vet. WE DON't Have no oppurtunity. Jag är inte Italien eller om oljan är mums i magen och alla ska älska oss! ylletröja är jobbigt när det är för varmt, och för att ha en fleece måste man ha olja.  Jag tycker inte om mitt inlägg. Allt handlar om kiss! Kiss med isbitar, kissie. Ständigt denna kissie. Jag börjar förstå. Silikon innehåller olja. MILJÖFÖRSTÖRING! kan dom inte doppa tuttarna i vattnet därborta i usa? Cheapo style....
FAascister, här kommer jag! Och då blir det fest. Men stackars Helena, jag tycker synd om dig! tyck synd om mig! För vi får inte träffa dig!
EMMA DET BLIR MONSTER(nivetvadsomkommer...............................................................................)VATTEN(INTE!!!!!)

Hej alla söta!

Asså det var en katt och en hund och en noshörning som gick på en väg långt bort i något land utom mål tomte. Noshörning med horn, katt tittar genom fönster, noshörning kliar sovandde hund på rumpan, hund pruttar förnöjt i sina goda dagar att skriva för hand är att veta nästa ord innan det finns flyt kkommer fram och försvinner en vigggggggggarett c i v men utan d se vd det ble' ett rimm utan c. Bokstäver som rimmar på varandra tomte utan tår i skor, jag tycker inte om att skriva saker man inte vet om och bakplåtspapper brinner, jag blir trött på tv-spel, ska nog skjuta sönder manikken imorn ska jag träna så myskoxar med ks akta er! Ett tjutande ångvält puuuuuuubuhuhuhuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu och smileysarna gråter fast de inte har något hjärrrtta
>-|<3(: smileyn har ett hjärta kisset rinner i urinrör. Ajajaj i ringmuskeln, känn dig träffad kungen av reggeaton!

It's true

ΩBeryktade rykten åker runt och monsterkukar är sanna. Vad är sant och vad är falskt om cookie dough är nummer 1 sorbet som vi inte tycker om nerblandat med hemgjorda läppstift pruttoprutt. Pepparmint i munnen med kritor och stearin i tusch utanför monstren plinghallon. Etanol med myskoxar? JAG ÄR TARZAN GEGGA FÖR MYSKOxAR. REEEEEEVEEEEERB många låtar jag är på ett berg det ekar men i min mac. MCMCMCMCMCMCMDMCMCMCMCMCMCMDONALDMCMCMCMMCMCMCMCMCMCMCMMM. aaa. Vi behövde inte värma upp våran i slutet! yes! All I want is your succes. Imorn kommer min nya singel, akta dig kissie"!
BRRRRRRUUUUUUUUUM.
Matematik och Leg godt.
Jag är kissies rival! Battle om kungsholmen, här kommer myskoxtªr.
*

Lämnad i borgen

Jag håller ställningarna! Barnen drar in för att sova i den mörka stugan när herren elof knackar på ojvadmycket ajajaj nu blir det jobbigt igen och hur förstår det sig på saker; kaffekop og porcelän, flöd på dugen ren og pen, tuuuuutt ttuuuuut tuutututtuuuuuuuuuutututuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Styckesindelning? All the lonely people, were do they all come from? ingenstans! och samtidigggggggggg med förmånga (ett ord) ggggggggggg. @kungsholmen, ta er allihopa!
JAG ANSER, DESSUTOM, ATT DET OKÄNDA ÄR HELT OCH HÅLLET PÅ MIN SIDA!


ALLA siiffror blir fel. Vad i ta mig tusselllidusssingen är Stil!?!?!?!?!?!?!?!??!?!frågeteckenutttttttropstecken!? rosetter som tycker att livet är överskattat och så är dom blommiga? TA MIG NU! säger hon och juckar på benet. ZELDA - the feminist the myth the legend. Och så har du en rosa skjorta?
Vi ska drömma. Inte okej. Shit aso, fet eklig.
Hat är fel NI SKA ÄLSKA! INTE HATA! FÖR NI HAMNAR I HELVETEt? jag är högst tveksam. Protest ers höghet! jag vill kissa!

gud vad jag känner mig tuff, älskade läsare, ni är mitt hjärta.

Kärlek bland pingviner¨ allt det här lämnar rum för en misstolkning. Tolka?

;CPpPPpPpPPP

XD
linnea är koooool
julia meeeeeeeeeeee
drvieruuuu. Det är bara bajs som dom skriver små horbarn *romantiker*. Men så får man inte säga menar faktiskt inte det men ändå ska dom vara cooooola och jag trodde att caps lock var på men det var det inte. Sen är dom tillsammamamamamaaaans på facebook och jag får inte vara med. Ska du hänga med?? Nä!!! booooob hund. Dom säger tuggummin och jag får inte vara tillsammans för annars får jag hundslyna? Tuggummi vill jag ha. Demonstration är mot monarki och Linnea är inte med eller mot monarki. Jo mooooooomomomomomomooot.
Julia: Snygggggggggggfggggh

Influensa i analen. Så kan det inte heta heller!1 Prostata.

¡Det blir ju hopplöst att hitta på teman. Det är så seriööööst poch man ba alalalalalalalaaaaaaaaaooooooooo I NEVER NOW WHAT TO DO! PINGPINGPINGpingpingping. Som att liksom skriva om ingenting och ingenting bara ordbajsar och seen kritisera man vad man själv skriver, och kära bloggläsare, ni är en ensam skara. Vad fan innebär det? Hur har pingviner/myggor sex? Har någon sett pingvinbajs? Dricker dom vatten? Finns det massa gul snö på antarktis för att alla pingviner kissar där? Där har vi något franska dokumentärfilmare aldrig tagit tag i. 111111111111111111¡¡¡¡¡¡¡¡¡ undra om spanjorer gör massa ettir nu blev det med i för det var hopplöst att skriva o. undra om dom gör ettor innan det här uppochnervända !-tecknet (¡) i början av meningar!!!!!!!!!!!!!!!!!111111. Jäkligt konstigt att man måste planera i början av meningen om det ska vara ett skrik. Förvirrande. BBBAAAAAAOOAAAWWWAAAOOOOOAOOÅÅÅÅÅÅÅå. plingplingplingtingting. måste vara så extremt frustrerande att läsa det här.
Booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo. Hur många killar sitter ner och kissar? Det hjälper mot prostatacancer.

En hälsning från en annan värld


Ett önskemål. "så-pass-fucked-up-att-den-blir-kul"

Hur det är att ha en blogg. MONSTERKUK(AR)

Man undrADE alltid hur det var att ha en blogg. Jag ska sitta och törsta efter kommentarer tills jag bajsar på mig. Usch. Jag anser dessutom att man bör skriva rätt, och därför ändrar jag på mig. Gör om, gör rätt. VULGÄRT! undra vad det heter på engelska. Det är så varmt att min rumpa snart börjar svettas Tyda.se nästa! Vulgar. Med lite brittiskt uttalande på a kan det bli tufft. VULGAAAAR. Det tycker jag är bra. Åh julia, om du läser det här, monsterkuk. bara så du vet.
MONSTERKUKar.




Det är streckstreckstreck. Min gamla playahead hette kritstreck. Tyckte jag var coolt! ÄLSKLING LÄGG ETT ÄPPLE PÅ HUVET, JAG ÄR WILLIAM TELL!
fortfarande, bob hund är underbara

Sagt och gjort, leverpastej!

jag sa och jag gjorde. notera de bruna tegelstenarna till vänster.

musik för folk, som inte kan bete sig som folk!

LALALALALALALALALALALALALALLALALALAAAADJÖÖÖÖÖÖÖÖ GAMLE RÖÖÖÖÖV!!! GODDDDAAAAAAG REJATAAAAA! ADjöööööööö och goddagaaaa GODDDAAAAAAG OCH ADJÖÖÖÖÖ!
Gud vad känner att jag har en kool bogg när jag först stavar cool med k och två ll.Det ska vara obsent! dET SKA NI VETA kära läsare. och Caps lock kan få vara kvar. Undra om man kan skriva som för hand på datorn? Liksom låte oj nu blev det e istället för a och låta e:t vara kvar. bob hund är awesome. Sittar och försöker (fär hände det igen, skriva fel och låta vara kvar) tyda värser (som förövrigt stavas med e och ska vara i plural) som är då skånska. Det är lite svårt, ni kan kolla första meningen, det var det jag kom fram till. Jag tro jag ha uppmärksamhetsabstinesnssnsnsnsnsnsnnsnsns- därför skriver jag nog bloggen. Jag tycker att provokation är intressant och lited roligt, om jman gör det glatt. Känner att jag måste tilläga att jag hatar när folk skriver en massa fel när de skriver på datorn och inte skriver om. Och nu gör jag det själva.

DET HÄR ÄR VÄRLDENS; BÄSTA; dåliga låååååt!!!
Jag vill rita ett träd

btw, klubben är stängd.

RSS 2.0