blääääääää

Men den går åt vääänster västerut mot amerikat, japanet, kinat och till slut litauenet.Minkärleksförklaring. Finnsinteien enda affär.
Så går det till när man bullshittar sig igenom tillvaron. Så jäkla svart och lixom åh jag orkar inte mer varför håller jag ens på, nu blir jag hungrig, vad ska jag äta jag vet inte för vad jag än gör är det ju fel och det blir aldrigaldrig rätt. Inte ens ordet aldrig blir räött och nu blir inte rätt heller ändra på, jag får huvudväärk gå och lägg dig NUNUNUNUNUNUNU!
Och så går jag och käkar lunch istället mmmmm..... middag! bobpoppppaaaaaaaa His morning promenade med hipsterfrillan och den fula ryggsäcken. Ja faktiskt tycker jag att den är ful. Precis som dessa löjliga kepsar som en del verkar tycka är häftiga. Skitfula. SKITSKIT. Ganska många grejer som ska vara "egna" tycker jag är fula. Som t.ex. konstiga 60-talsklänningar som sitter dåligt.
Och så går jag och köper en lite konstigt sittande ful skjorta som jag stoppar in i byxorna så att jag ser lite plufsig ut. Kan någon ta ut stocken ur mitt öga tack?

Händer som öhhh....

Nöden kräver handling

RSS 2.0