Jag ska öppna upp mig när jag känns som lägst

Lägst på trappan av allt som finns. Så nära jag kan komma utan att trilla av. Ner på trottoaren. Allting suger. Och jag är på topp. Jag är rädd. Och en riktig bad boy. äckel. vacker. du. inte du men du den andra som inte läser min blogg. Lika lite betyder du som du vet att min blogg existerar. Ändå tynger du. Jag verkar tyngd. Jag känner mig tyngd. Känns som miljarder. Jag vill inte ha dig, bara ta dig. Och sluta ha ångest. äckel. äcklig. äckligt. fy fan. bara vi slipper se honom. Ingen som lyssnar. KUK. Jag vill vara ung och orörd. i min bubbla. inte i världen men utan den. I rymden. I världen har jag makt. Jag kan kontrollera den. jag kan min värld. Det ska du veta. Fy fan. ring tillbaks eller inte. Hör av dig så jag slipper dö. Säg att det inte finns något där. Så att jag slipper våndas. Jag hatar. Mig. Det här. Fitta. Kuk. Kuk i Fitta. Usch. Så jävla äckligt. Som en förbannelse ska jag förgöra er. Precis här brevid. Jag bryr mig inte. Fast ändå så mycket. LOGIKEn försvaNN i min kuk. jag vill ha bort allt.

JAG VILL ATT ALLT SKA BLI SOM VANLIGT
MEN ÄNDÅ ÄR DET DET SOM JAG FRUKTAR MEST.

Det är för satan bara om sex. Om det vore så lätt. Då skulle jag ha sex med dig sen. Jag skriver så öppet och stängt om sex. I religionen fick vi lära oss att man ibland måste tala i gåtor för att kunna förmedla sin abstrakta mening. Det gör jag nog nu.

Den här dagen sög balle


Spaniens huvudstad heter MADRID

Madrid är en fin stad. Jag tog inte så många bilder. Inga alls faktiskt. Brukar inte göra sånt. Kanske ritar egna. Gatuskyltarna var väldigt fina. Här är den gatan vi bodde på. Vi spelade fotboll på torget med argentinare klockaan fem på torsdagsmorgonen. Det var fint. på lördagsnatten var hela staden vaken vid klockan tolv. Pensionärer och familjer och festprissar. Allt var så vaket. fast inte när jag vaknade. då var staden död. Skulle vilja bo där. Om det inte var skitdyra bostäder och INGA jobb. Märks det hur organiserat jag skriver? Jag hänger knappt med själv. Måste köpa ägg. 

Så är det


Allt är tagit från en låt förutom det sista och det första och det sista. Men det menas ändå. Kan tros.

Du frågar på vilken sida jag står, jag står på den tveksamma sidan i år


Just den som bara tveksamhet förmår.

Fast eller mobil
melankoli

Fast eller mobil
monotoni

Fast eller mobil
terapi - telepati

Då ses vi 2020 då.

Minnesbilder av trianglar


Varför ska man ha rubrik?

Man skriver gåtfulla budskap så att bara man själv förstår. Så att de som inte förstår ska tänka, "aha, vad lurigt, den här personen har en klurig intern grej med någon". Fast iställer tänker alla som läser det; "syftar texten på mig?" Så nu kan ni klura på vem jag syftar på.



Tala till mig.





Om zebror med glada munnar och abstrakta fjärilar.

RSS 2.0