Gather round alla clowner

Ett språng bort ifrån civilisationen in i låtsatsnaturen, namnamnam. Äta ogräs, bra för magen. Järnstolpar i huvudet. Mammas. Kåldolmar. Smakar alltid bra. Nej usch, det är lite äckligt när man tänker på det. Dock så skulle man kunna göra lite av en nytolkning, lite som vietnamesiska sommarvårrullar. "En blandning av årstidens grönsaker, inlindad i färska kålblad med honungsvinaigrette" - Ljust och fräscht.
Fräscht. Det låter lite äckligt tycker jag.

Ett brev på lådan

Skriv ett brev till påven, såsom bob hund säger. Sätt dig själv på kartan. Men vem tusan vill vara på påvens karta? Jag vill vara på din karta härhär, som en liten prick ute till vänster (eller höger) men då måste jag skriva brev. Till dig, inte till en gammal polack höll jag på att skriva, men han är ju tysk. Sak samma, på hans karta kan det kvitta om jag är med. Undra om han ens har en karta? Man kan ju tycka att han inte behöver någon, om nu hans chef har sån gudomlig koll på allt mellan himmel och jord (där fick jag allt till det). Så, käre Benedictus, Ben, Bönan, har du något bra brev gömt där i hatten någonstans? Jag vet nog att tillochmed du har haft en och annan dröm om romantik, så nåt borde du väl ha på lager. Kan jag ju tycka. Om du får för dig att läsa det här skulle du väl kunna lägga en kommentar, så får du min mail och kan skicka det. Då kanske jag håller mig till tjejer (för jag vet ju vad du tycker om det där med män med smala handleder, fikusar, bögar, HOMOSEXUELLA!) Iallafall ett litet tag till. Äsch. Strunta i det. Jag orkar inte. Nu har jag skrivit en herrans massa ord
Nu Är Det Slut, Nu Får Det Räcka!

Ploppdropp

jag tror jag hittar hem. Åhåhh. Jag tror jag är på min stol bort på tak upp i lakan äjr jaga hgelt hopplös, knäppg, öimöjlig, blortom alll raäddning, inrte ensdira skag du se.
d
e
t

s
k
u
l
l
e
v
a
l
ä
t
t
f
ö
r
m
i
g
a
t
t

svårt och svart, de waj it shudd bi

tillbakssssszzzz

Sov nu uttefjutt, gröt i magen räddar dagen, hög som ett hus byggt av träd blickar du ut, över din värld, bränner en bok om atomklockor och tid. En flicka utan källförteckning i sitt hjärta är som en vägg fylld av färg som man inte vet vad det föreställer, kanske helt fantastiskt fint men onekligen lite jobbigt, jobba, jobba, jobba, fyll din blogg av besökare, lämna dom hemma så att dom kan GÅ OCH LÄGGA SIG.
O              n                      n
--s     m         h            g           e
------a   m                n      a
------------a          ä               d

RSS 2.0