Djupt men ytligt.



HAHAHAHAHHAHAAH JAG HAR ÖVERLISTAT DIG BLOGG.SESESE
Nu kommer mina senaste bilder. Jag tänker på det jag inte skriver med.





Den här tror jag johanne har gjort


Jag saknar ibland min tillvaro i tillvarons centrum, utkanten eller så. vi snurrar bort oss i trans och dålig musik jag vill vara så inne som det går, men var är det? Utanför? Ibland förstår jag allt, ibland inget. Stora stunder av sanning, omgivningen är så sann. Sanningen är den att jag vill åka dit. Då kanske jag hamnar i centrum, utanför. Du.

Man måste nog skriva tydligt för att inte bli ytlig.

Jag har länge gått vid din sida

Jagförstårintevaddumenar. Ingen förstår, det är väl alltid såååaAAaaaaAAAaaaaaAÅååa˜˜˜˜˜˜˜˜˜ Du är onödigt svår, helt jobbig och otymplig och dina kommentarer suger så hååårrrrrt. På allt man säger, allt man gör är den alltid där och förstör. En dikt, ett rim utan sans eller kriminalinspektör. Vem vet vad vi menar när vi ingenting gör. Kanske lika gärna gå och dö. Lika bra att säga det rakt ut. Snurra runt i stolen, I've been expecting you.

Jag andas er

mina fina fina vänner, vad bra det var att ha er här idag. Som en samling djur i en stam. ni är allt bra. ska läsa lite niklas-texter och försöka få lite ordning på den här världen. Förresten krånglar bilduppläggningen. Så vi får nöja oss med att läsa. Om man vore ett träd, skulle man verkligen få tid på sig att ta in allting runtomkring. man skulle kunna räkna till hur mycket som helst.

RSS 2.0