Tatene

Du är så jävla fin och skön och mina drömmars tjej.
Eller nej.
 
Förresten så finns hon inte HA!

Jag ska gå ut och dansa varje kväll, jag ska gå uuuut i gaaaatljuuuusen

Flyga hela tiden! Så det så, ni ska titta på mina ben hur de rör sig och flyger och jag ska flyga på moln av bekräftelse från andra. "Se så han dansar!" Frisläppt och galen ska jag vara. I eran kärlek till den ni tror att jag är ska jag hitta mitt alter ego, jag ska se mig själv i ögonen och älska den jag är just den kvällen, få hybris över min påhittade skugga, som bara ni kan se (och kanske jag).
 
Och vilken skugga jag kan ha.
 
Fruktansvärd
 
Men ingen skuld känner jag för vet ni vad, det är bara en skugga som dansar och ljuger, inte jag! Nejnej, det var bara ett skämt, på skoj från höften. Det fattar ju vem som helst.
 
Äsch ni ser ju ändå allt, för vad är sanningen? Ni vet du vad jag inte tänker dig i fårakläder. Ungefär så relevant är sanningen. Jag har slutat skilja mellan verklighet och overklighet. Annars skulle jag inte ha något annat för mig, eller hur?
 
Tar slut nu. Godnatt Skarpa nackar jag är näck(en).

Ute i skogen

JAG ÄR JUPITER, SKÅDA MIN NAKNA KROPP. Så skrek jag ut i natten, och mörkret stirrade blint på mig. Jag älskade utsikten av saker jag inte såg, för så länge man vet vad som är där behöver man nog inte riktigt se det heller. Men jag kysstes med båda två ändå, ett substitut för de två jag egentligen ser som mina älskade åh en lögn, en dröm om vad som skulle kunna vara, trots att det aldrig kommer ske blir det en öppen hemlighet som ni får skåda. Jag kysser killar/pojkar/män ofta numera. Väldigt ofta.

Igen

 
Nu ska jag se var jag är
Du tar mig bort bort bort från arg är jag kan du sluta kasta linjaler annars ska du fan få se på vad jag kan göra med en linjal fan. Fan. Fan. Jag vill ju inte vara arg.
 
Jag vill göra något stort, jag vill göra något bra jag villvara den jag vill va. Vad är det jag vill va? Inte vet jah. Men min längtan är äkta.·'·.·'·.·'-'-'-'·.________.·'···.____________——————————
Men vad ska jag ta mig till existentiell kris nästa stop homosexualitet eller vadå?
 

FY fan för allt sånt där


 
Åh fast ibland blir jag så ledsen på allt det här.
Jag tror ju faktiskt att jag skulle kunna må bra där någongång
Om nu jag skulle
Skulle
Skulle
bli kär eller så där.
 
Fast.
 
Fy. Jag vill inte att jag ska vara tillsammans med någon sådär.
 
Jag blir alldeles för jobbig då. Så kan vi inte ta slut på den här skiten. Jag borde bara vara själv. Besudla och rea ut min själ, tills den är precis sådär splittrad som vi inte tror att den är riktigt än.
 
PS. Magnum Bonum – Hög hatt älskar 80-tal DS.

Fina gamla vännen

Jag skickar signaler till rymden, får tillbaka kosmisk strålning
 
Som träffar mig i ansiktet,
 
hårt och oväntat
 
jagvillbarahadig
 
fast det vet ju varken du eller jag eller min kropp eller kosmos. Eller kosmos kanske vet. Det brukar vara bra på sånt.
 
Det är ju såhär, att jag aldrig riktigt förstått vad kosmisk strålning är. Ändå vet jag helt precis vad den vill säga mig. Även om det är löv och gardiner och oceaner ivägen. Hav av vatten och slöjor av okunnighet. Ibland så vill jag bara öppna mitt fönster, gå ut och in i New York. Och så ska jag säga till dig att du och jag, det är så jag vill att det ska va. Men så är det ju inte. För utanför mitt fönster finns bara en liten avsats där jag inte ens kan se empire state building, än mindre gå hem till dig.
 
Sen är du ju ganska jobbig då och då. Fast det ska jag väl inte skriva här och nu (och så gjorde jag det ändå).
 
 
Ja jag hoppas att duuuuu kan se mig nu. Men läs helst inte det här är du snäll. Eller ja det skulle ju faktiskt vara sjukt otippat om du fick för dig att göra det

RSS 2.0