Det börjar på N och slutar på rj,dsmdsa

Strumpbyxor och jacka blir, varmt. Pumpor och halloween på andra sidan atlanten, nu reser jag,
Hejdå

I en nedlagd hamnstad sätter jag upp håret i en klämma

Imorgon. Idag. Framochbak. Var?
Hit, dit, runt och runt.
Hamnar i Krakow, vilsen i alla lidanden
sen då?

Äsch, vi lider inte så mycket. Bara lite grann, när vi fått skiten i oss. Och så hamnar man där och sätter upp håret, bara för att man inte vågar snagga av skiten. Varför bryr man sig så mycket? Kanske för att man inte vet vad människan kan hitta på när vi springer för långt ifrån våra gryten. Jävla sopa!
Just det. prov och skola och bergväggar. Det tar slut någon gång, ja det blir nog skönt. Du ska se att vi kommer chilla lite. Sätt upp håret och se lite ful ut så går det nog lättare. för om det är löv ivägen ser man ju inget. Man får kratta lite först.


Och så släpper vi ut håret igen

Oj, någon har kommenterat!

SÅ HÄFTIGT KÄRA VÄNNER! jag har precis insett att jag fått hela två(!) riktiga kommentarer nyligen. Det är ganska häftigt.

(hoppas du hittar allt)

blä det här inlägget kommer inte upp

Jag är fylld. Inga sexuella anspelningar

Tom och full, moldy peaches. undra vad det betyder. Låter som såna där som legat för länge och blivit mosiga. jag ska upp om åtta timmar. jag börjar meningar med små bokstäver. åt helvete med dom! JAG VILL FAN INTE HA ER HÄR!
åh. vad skönt. det är hål i mina byxor och mamma säger att jag klär mig fult. det är nog bra så. är fult bra eller dåligt?

Om du/ni därute (ni tre personer som verkar följa mitt fartyg) har haft dreads kan ni väl berätta för mig hur tusan man skaffar sig såna och hur mycket hår man behöver etc. vad är jag rädd för? att vara rädd



vbnm,.-------^-~------~~~~~ fan skit och så vidare.

Nu blev det dyster och jag vill knappt publicera duschen nästa tvätta av smutsen.

btw jag har sett delfiner para sig. Och sköldpaddor. Och nyckelpigor, fast det var i verkligheten

Gustav

Jag tror att man fastnar i ett läge mellan rumpvisande och desperation efter att förstå. Kanske måste man ha en bild av hur man tänker innan man suddar ut den. plötsligt namnger man sig efter ett blogginlägg och slås av hur dålig basen är. inte konkret alls, grön tråd.

när hörde ni någon säga mongo senast? var tog alla förolämpningarna vägen, vi pratar i högtalare och tar av oss kläderna så ofta vi kan titta på mina bröstvårtor! Det är ett groteskt fult ord. bröst, inte speciellt charmigt. vårta, ännu mindre. fifififififififi.

i have gathered all my feelings in a bottle in my eye
now it's time to release them, open up! LET THEM FLY!
men sǻ var det inte så. man vill att det ska vara på ett sätt, eller är det ditt sätt att tänka som flyger förbi vad du tycker? VI TYCKER!

JAG TYCKER FÖR IN I HELVETE!


FÖRSTÅ!

pussel



bambam
bababbbaaabbam.

vi mot dom, vilka är jag är jag vi vi är någon vi är ingenting vi tar slut dom bara blir fler knacknacknack

FESTEN ÄR ÖVER!!!!

RSS 2.0