L

 
Från ett till ett annat i många Kanaler sprids min värld mina verK/värK i haKan. Kaos i mitt sinne jag Klagar Kaos som i KolleKtiv. K som i dig.

Tack för att du skickade best coast. soundtrack till alltet
 

Så här skulle jag vilja känna en dag

Crazy For You
Jag älskar dig
 

Eller? Dags att haffa DAA;;;;;nnnrwrwrwrte. Spännande

ÅS skapdwdwsassssss en dmiening

Regnregnregn kontsistuerad avv symmäti in ock utt sog män meth meming utann at försto.

In min ask med självmordstankar paradiset lockar

 
Beeeeow. Jag gillar dig. Er. Alla. Allt. Kärrrrrlek i kärret. Kärringlek. Kärring en Kär-ing en riktigt kär sådär lagom fint inochut bapbapbapbap. Förstå du vad jag menar? Hör du vad jag säger? DET BLIR VÄRRE. Det kan bara bli värre för livet är bra, bra som B och R och A Jag följer ingen tv-serie där är verkligheten inte här

Den är här varför skiljelinje inte ring i krans av midsommardans SMÅSMÅGORILLOR

Muuuuuu

 
Inga av djuren säger muuuuuuuuuuuuuuu. Jag har gjort äpplecider snart. Lever jag innan livet tagit slut? Nej då gör jag äpplecider. För den lever precis som jag. Lite som att vi fått barn ihop

Jag har slutat skilja på verklighet och overklighet.

Annars skulle jag inte ha något annat för mig, eller hur?
 
Ibland så tror jag att jag är på en plats, men faktiskt kan jag levitera. Jag är helt övertygad om att det går. Ja, om man inte kan flyga då och då känns det ju bara ovärt.
 
Låter som miljardär. miljarder miljardärer i Zimbabwe
 

Honung

Helt ärligt. Jag känner mig lite dum ibland. Men ibland så måste man äta honung med bara fingrarna, bara för att det finns inget bättre än honung när man är full! även om man är på en bar med ensöt tjej som först verkar gilla en men plötsligt vänder blicken upp och ser lite mer tveksam och oj vad full man är helt plötsligt och det är bara jag som äter honung ÄSCH VET DU VAD, OM HON INTE KAN TA ATT JAG ÄTER HONUNG MED FINGRARNA DIREKT UR BURKEN DÅ KAN HON GÅ OCH LÄGGA SIG! Så det så. Ganska bra kväll ändå.
Jag skulle vilja vara i skogen. Asså skogen är ju så jävla cool. Lite konstigt men ändå sant.

Destruktion

Jag dödar med min blick, du vågar inte se mina ögon. Jag skrattar åt din nervösa, undvikande blick. Jag ser djupare på dig, fast du inte vill. Terror i mina ögon. Du hatar det, du kan inte ta det. Men jag bara dansar vidare. I en ring av glädje av att se din rädsla för stelheten. Men du vet, jag känner inte sånt. Jag älskar bara att förstöra.

Jag är elak ibland.
 
Det känns lite dumt nu sådär efteråt. Särskilt när man försöker säga att man inte bryr sig. Men det kanske är just det jag inte gör. Bryr mig alltså. För då skulle jag inte vara så destruktiv. Men så skriver jag det här. Å andra sidan handlar allt det här om vad jag gör mot dig. Så då kanske jag bara bryr mig om min handling. Jag ska nog vara snäll i fortsättningen.
 

Meditativt tillstånd i sömn

Jag flög idag.
 
Skoja ba. Kan man flyga sittandes på marken?

S som i Sverike k som i kattsand

 
Ja hej och hejdå ja du försvann i en skymning av oklara sms. Så jag vet inte vad du tänker. Fast jag har alltid kunnat läsa dina tankar. Så jag vet ju ändå - fast du som inte vet att jag vet att du ignorerar att du vet att jag vet att allt vet inte alls.

RSS 2.0